Artikler

Det er dedikerte treningsfasiliteter i dojangen hvor ungdom og voksne over 16 år kan trene på egenhånd. Her er det apparater, vekter, ribbevegger og andre måter å trene kroppen fysisk på enn igjennom hovedtreningene.

Bruk av treningsrommet imens treningslokalet er åpnet er gratis for medlemmer. Hvis man ønsker å komme å trene i rommet utenfor treningstidene er det en månedlig avgift som gir tilgang til nøkkel til treningslokalene for å trene på egenhånd.

Foreldre til barn som trener på partiet kan benytte seg av treningsrommet til en månedlig pris imens barnet trener taekwondo i naborommet.


Takk for at du besøker denne nettsiden og Ski Taekwondo klubb. Jeg håper å få se deg i klubben og vil gjøre mitt til at nettopp du vil nå dine mål
 
Jeg heter Svein Andersstuen
La meg kort fortelle om meg selv og klubben


Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge, siden den gang blitt en klubb med mange meritter og med egne mastere og dyktige instruktører, kan vi tilby kvalitet. I dag ledes klubben av Master Svein Andersstuen som innehar 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union.
 
 

Ski Taekwondo klubb

Ski Taekwondo klubb

Industriveien 17, 1401 Ski