Kontakt med foreldre

Kontakt med foreldre

Ski Taekwondo-klubb er en klubb med stort fokus på barns treningsglede, utvikling og følelse av trygghet og mestring. For å få dette til er det viktig at vi har god kontakt med foreldre og foresatte, slik at vi kan få tilbakemeldinger på hvordan barna har det her i klubben.

Klubben inviterer derfor til informasjonsmøte for foreldre to ganger i året. I tillegg håper vi at foreldre som har spørsmål eller tilbakemeldinger de vil formidle tar kontakt med klubbens foreldrekontakt eller instruktøransvarlig for barnepartiene. 

Vi setter også stor pris på at foreldre benytter seg av fellesområdene (eller treningsrommet), mens barna spretter rundt i dojangene!

Årsmøtet

Medlemmer og foreldre inviteres også hvert år til klubbens årsmøte. Dette er et viktig forum for klubben, både for å få valgt styremedlemmer og få vedtatt budsjettet, men ikke minst for at alle skal føle tilhørighet, få innsikt i klubbens drift og ha mulighet til å si sin mening.

Liten dugnadsinnsats- stor nytte!

Alle klubbens aktiviteter er basert på dugnad. Den største dugnadsinnsatsen legges ned av instruktørene. Men også foreldre og medlemmers innsats må til en viss grad til. Allikevel er det lite som forventes av hver enkelt. Noen få ganger i året inviteres det til vaskedugnad av dojangen (treningslokalet). Den største innsatsen legges inn på Vinterleieren, som arrangeres på Follo Trykk Arena. Det er allikevel ikke mer enn noen få timer som skal til for at årets høydepunkt blir en suksess!

Sosiale aktiviteter

I tillegg til de vanlige treningene, arrangeres det med ujevne mellomrom filmkveld for barn og voksne, cross-fit økter, sommeravslutning med grilling og andre morsomheter. Vi håper vi sees der også!

Foreldrekontakt er Benedicte Røhme (mail: dicte1906@gmail.com)


Takk for at du besøker denne nettsiden og Ski Taekwondo klubb. Jeg håper å få se deg i klubben og vil gjøre mitt til at nettopp du vil nå dine mål
 
Jeg heter Svein Andersstuen
La meg kort fortelle om meg selv og klubben


Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge, siden den gang blitt en klubb med mange meritter og med egne mastere og dyktige instruktører, kan vi tilby kvalitet. I dag ledes klubben av Master Svein Andersstuen som innehar 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union.
 
 

Ski Taekwondo klubb

Ski Taekwondo klubb

Industriveien 17, 1401 Ski