Overtrekksdrakter

Ski Taekwondoklubb har inngått avtale med Follo Sport om salg av overtrekksdrakter, t-skjorter o.l. med klubbens logo, og eventuelt navnetrykk på ryggen etter klubbens mal.

Alle som ønsker kan bestille direkte fra Follo Sport sine nettsider www.follosport.no når som helst.

Priser og bestillingsrutiner står på samme nettside. Follo Sport tar seg av hele prosessen. Alle spørsmål angående bestillinger må rettes til Follo Sport.

Utstyr kan bestilles her

Følg bestillingsprosedyren slik den er beskrevet på nettsiden. Hvis navn på ryggen ønskes må det skrives inn på beskjedfeltet.

Vi håper mange benytter seg av mulighten. Follo Sport har forøvrig mange gode tilbud til medlemmer av klubber som har avtale med dem.

Etterhvert vil det komme et større utvalg av tekstiler.


Takk for at du besøker denne nettsiden og Ski Taekwondo klubb. Jeg håper å få se deg i klubben og vil gjøre mitt til at nettopp du vil nå dine mål
 
Jeg heter Svein Andersstuen
La meg kort fortelle om meg selv og klubben


Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge, siden den gang blitt en klubb med mange meritter og med egne mastere og dyktige instruktører, kan vi tilby kvalitet. I dag ledes klubben av Master Svein Andersstuen som innehar 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union.
 
 

Ski Taekwondo klubb

Ski Taekwondo klubb

Industriveien 17, 1401 Ski