Ungdom/voksenparti

For de som er tolv år og eldre er ungdom/voksenpartiet et ypperlig valg for å trene taekwondo. Her vil man få god trening og utfordringer både fysisk og mentalt i tillegg til et godt sosialt miljø.

Både voksne og ungdom deltar på dette partiet så ikke vær redd for å melde deg på uansett alder eller tidligere erfaring med kampsport! Dette partiet vil lære deg grunnleggende teknikker og prinsipper i taekwondo sammen med kroppsbeherskelse. Det er en fantastisk måte å vokse på både fysisk og psykisk!

Ungdom/voksenpartiet starter 18:00 på tirsdager og torsdager og varer frem til 19:30.


Priser for ungdom/voksenparti:

Vi tilbyr avtalegiro basert på Norges Idrettsforbund / Kampsport forbundets retningslinjer for å sikre at alle er registrert og forsikret etter gjeldende regler. Noe som også er viktig for at klubben skal få den støtte og oppmerksomhet den fortjener nå når medlemsmassen er stadig økende.

Medlemskontingent/treningsavgift betales ved å inngå en betalingsavtale (Avtalegiro). Når denne er signert og bindingsperioden er ferdig (6 måneder), blir medlemskapet automatisk løpende frem til det er skriftlig sagt opp. Medlemskontingent til Norges Idrettsforbund (kr 350) vil bli belastet i tillegg til månedsgebyr i April hvert år. For nye medlemmer som starter etter april måned, så blir denne belastes når de starter.

Avtalegiro må være signert og levert på første trening (etter 2 prøvetimer) vil utøveren bli registrert i Norges Idrettsforbund og denne betalingsavtalen vil så løpe til kontrakten er utgått, og vil deretter automatisk løpe dersom klubben ikke har mottatt skriftlig oppsigelse senest 1 mnd. innen kontrakttidens utløp.

Kontingenten inkluderer årskontingent til Norges Kampsportforbund (NKF) som inkluderer forsikring og medlemspass.

Pris for ungdom mellom 13-18 per måned: 310,-

Pris for voksen per måned: 350,-

Gebyr per måned for ungdom/voksen: 5,-

Vi gir søsken / familie rabatt. Fra andre betalende søsken / familiemedlem gjelder 10 % rabatt. Hvis flere enn 3 deltagere i en familie vil egne regler gjelde.

For ytterligere informasjon se gjerne våre treningsavgifter og betalingsregler for 2020.


Takk for at du besøker denne nettsiden og Ski Taekwondo klubb. Jeg håper å få se deg i klubben og vil gjøre mitt til at nettopp du vil nå dine mål
 
Jeg heter Svein Andersstuen
La meg kort fortelle om meg selv og klubben


Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge, siden den gang blitt en klubb med mange meritter og med egne mastere og dyktige instruktører, kan vi tilby kvalitet. I dag ledes klubben av Master Svein Andersstuen som innehar 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union.
 
 

Ski Taekwondo klubb

Ski Taekwondo klubb

Industriveien 17, 1401 Ski