Upcoming Events

Tematrening for en hver smak. Det er flere tilbud som vi i Ski Taekwondo klubb ønsker at du skal benytte. Disse tilbudene vil variere, men vi har listet opp en del tema trening frem mot sommeren og gradering. Det oppfordres på det sterkeste at du blir med, ikke bare for graderingens skyld, men også for å nå dine personlige mål når det kommer til utbytte av kampkunst


Annenhver lørdag 12.00 – 13.30 er det tematrening for barna, det er åpent for alle barn på barnepartiet fra 8 år til 12 år.

Dette vil dermed være følgende lørdager:

Januar: 12, 19, 26.
Februar: 2, 9
Mars: 2, 9, 16, 23, 30.
April: 6, 13, 27.
Mai: 4, 11, 25
Juni: 1, 8.

Det er trening for utdøvere med 1. cup (rødt belte med tre sorte striper) og høyere har muligheten til å delta på dedikerte sortbeltetreninger første fredagen i måneden.

Instruktørtrening kun for instruktører er tredje fredagen måneden.

 


Takk for at du besøker denne nettsiden og Ski Taekwondo klubb. Jeg håper å få se deg i klubben og vil gjøre mitt til at nettopp du vil nå dine mål
 
Jeg heter Svein Andersstuen
La meg kort fortelle om meg selv og klubben


Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge, siden den gang blitt en klubb med mange meritter og med egne mastere og dyktige instruktører, kan vi tilby kvalitet. I dag ledes klubben av Master Svein Andersstuen som innehar 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union.
 
 

Ski Taekwondo klubb

Ski Taekwondo klubb

Industriveien 17, 1401 Ski