Upcoming Events

Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge. I dag ledes klubben av Grandmaster Svein Andersstuen 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union. Taekwondo kom til Norge på midten av 1970-tallet. I dag er det mange klubber med til sammen flere tusen utøvere over hele landet. Fra 1985 ble Taekwondo, sammen med Karate, medlem av Norges Idrettsforbund (NIF) gjennom Norges Karate og Taekwondo Forbund. Taekwondo er i dag en olympisk gren.

Tradisjonell Taekwondo har som mål å bygge opp en bred gruppe av utdannede instruktører og mastre som kan gi innlevelse og stabilitet i klubbene. Gode trenere gjennom mange år har gitt mange høyt graderte utøvere med gode prestasjoner. Ski Taekwondo klubb har vært en klubb som har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt med flere Norgesmestre og Nordiske mestere. Vi har utøvere som har kvalifisert seg både i EM og VM. Eget barneparti ble opprettet i 1989.

Å trene tradisjonell Taekwondo betyr å bevare gamle Taekwondo verdier gjennom disiplin og respekt under trening - for å utvikle forståelse, oppriktighet og medmenneskelighet i livet utenfor dojangen. De bærende elementene i treningen er grunnteknikk brukt gjennom poomse, avtalt kamp, frikamp og selvforsvar. Verdiene og prinsippene er gamle, og for å sikre at disse opprettholdes følger Ski Taekwondo klubb TTU`s retningslinjer som til rette legges av Grand Master Cho Woon Sup 9.Dan Gradering er årets høydepunkter. Gjennom trening, gradering og konkurranser gir tradisjonell Taekwondo et godt sportslig og vennskaplig miljø på tvers av landegrenser.


Takk for at du besøker denne nettsiden og Ski Taekwondo klubb. Jeg håper å få se deg i klubben og vil gjøre mitt til at nettopp du vil nå dine mål
 
Jeg heter Svein Andersstuen
La meg kort fortelle om meg selv og klubben


Ski Taekwondo klubb ble stiftet i 1978 av Tien Ton That og Pablo Lopez, og er en av de eldste Taekwondoklubbene i Norge, siden den gang blitt en klubb med mange meritter og med egne mastere og dyktige instruktører, kan vi tilby kvalitet. I dag ledes klubben av Master Svein Andersstuen som innehar 8. Dan. og er medlem av TTU, Traditional Taekwondo Union.
 
 

Ski Taekwondo klubb

Ski Taekwondo klubb

Industriveien 17, 1401 Ski